Menu
Your Cart

Antiac Activ Гел-Серум Против Акне 15 мл

Antiac Activ Гел-Серум Против Акне 15 мл

Обожаваме нашия Antiac Gel Serum от Salcura! Защо ли? Защото всички получаваме онези досадни малки (или по-големи!) петна, които се нуждаят от целенасочено и бързо облекчение, a все още не сме намерили друг продукт на пазара, който да е толкова ефективен и същевременно нежен към кожата.

Antiac Activ Гел-серум против Акне се бори с мазната и възпалена кожа и премахва бели и черни точки.Antiac Activ Гел-Серум Против Акне съдържа клинично доказани съставки Skinwell DFA и ZPA plus. Тези две съставки имат доказаната способност да намаляват значително всички симптоми, свързани с акнето, като петна, недостатъци по кожата и черни точки. Освен това гел-серумът на Салкура съдържа прекрасни натурални съставки като чаено дърво, евкалипт и манука. Всички те успокояват кожата, намаляват признаците на зачервяване и възстановяват меко и нежно здравето на кожата само за 4 часа!

За максимални резултати, използвайте Activ Gel Serum заедно с нашия Activ Liquid Spray, за да третирате отделните засегнати зони. След като кожата Ви покаже подобрение и придобие по-равномерен тен, можете да опитате и другите ни продукти от серията Antiac Daily, за да си гарантирате, че кожата Ви ще продължава да се снабдява с жизненоважни хранителни вещества и за да остане здрава.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

Продуктът е уникална комбинация от...

Tози сайт използва бисквитки.