Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Блог RSS Feed

i.georgieva 0 826
Бихте ли си направили масаж със змии в Израел? Какво ще кажете за нанасяне на птичи изпражнения на лицето си, както правят в Япония? Точно като изучаването на историята на нашите продукти за грижа за кожата, има нещо доста завладяващо в откриването на всички ритуали за разкрасяване, които ни изглежд..
i.georgieva 0 1034
Всички знаем, че пътуването към любовта към себе си може да бъде каменист път, особено през летните месеци. Кожни състояния като екзема, псориазис или акне могат да накарат някои хора да се чувстват неудобно относно външния вид на кожата си или да се притесняват да се обличат според времето. И така,..
i.georgieva 0 789
Кожата ни е най-големият орган в телата ни и е най-видим. Това означава, че кожните проблеми могат да имат силен ефект върху самочувствието и увереността. За жените на възраст между 40 и 50 години хормоналният поток на перименопаузата може да създаде особени предизвикателства за кожата. Бледа, суха..
i.georgieva 0 925
Ако мислите, че акнето засяга само тийнейджъри и че ще го преодолеете, когато достигнете зряла възраст, можем да Ви уверим, че това абсолютно не е така. За толкова много хора акнето продължава и до зряла възраст и може да се влоши много повече през летните месеци. Обичаме слънцето, морето и топлина..
i.georgieva 0 619
Мазната кожа може да бъде причинена от генетика, метеорологични условия, стрес, хормони и прекалено често измиване или измиване с груб почистващ продукт, който отстранява мазнините от кожата - което кара мастните жлези да увеличат производството на масло. Независимо защо кожата Ви е мазна, с програм..
i.georgieva 0 387
Всички обичаме малко лятно забавление на слънце. Но какво правите, когато цялото това лятно забавление започне да се отразява върху кожата Ви? Факт е, че слънцето може да има вредно въздействие върху кожата ни и да причини различни кожни проблеми.  Как лятото влияе на кожата Ви? Тъй като времето с..
i.atanasova 0 445
Загубата на коса може да се дължи на няколко причини. Най-често това е смяната на сезоните. Други причини могат да бъдат: прекаленото използване на лак за коса, гелове, бои и други процедури, стрес, хормонални промени, генетични фактори, намалена функция на щитовидната жлеза, анемия, кожни разстройс..
i.atanasova 0 1175
Приблизително 30% от хората с псориазис страдат от ставни проблеми. Счита се, че псориатичната артропатия – хроничен възпалителен процес, който засяга ставите, кожата и сухожилията – често е предшествана от псориазис. Това е често срещано състояние сред мъжете и жените и може да започне и развие на ..
p.arabadjieva 0 1239
В "Често срещаникожни проблеми – Част 1" Ви запознахме с някои от най-често срещаните кожни заболявания. Разказахме Ви какво ги предизвиква и как да се справите с тях. Във втората част на статията ще Ви срещнем с други често срещани кожни проблеми, където ще разгледаме кожните реакции при висока тем..
p.arabadjieva 0 3271
Розацея, акне, херпес зостер или обриви, предизвикани от Covid-19: всички заболявания на кожата при възрастните на едно място.Кои са най-често срещаните проблеми по кожата?Кожата Ви сърби, подува се или се обривате? Бенки, псориазис, копривна треска, екзема и наскоро свързани с Covid-19 коронавирусн..
p.arabadjieva 0 798
От червения си вид, подобен на обрив, до безмилостния сърбеж и безсънните нощи, животът с екзема може да бъде направо предизвикателен за нашето емоционално благополучие. Тревожността и стресът са често срещани причини, които карат екземата да се разпали, което впоследствие създава повече тревожност ..
p.arabadjieva 0 599
Какво представляват етеричните масла?Етеричните масла са летливите есенции на растенията, които създават уникални аромати. Те могат да бъдат извлечени от цветята, кората, стъблото, листата, корените и понякога от плодовете на всяко растение. Без значение от източника, тези масла са сложни смеси, чес..
Показани 1 от 12 | 99 (9 Страници)