Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Блог RSS Feed

d.delchev 0 10
Кожният левкоцитокластичен васкулит, известен също като свръхчувствителен или алергичен васкулит, е състояние в резултат на възпаление на кръвоносните съдове. Този тип васкулит често е резултат от свръхреакция на имунната система към различни сенсибилизиращи агенти като лекарства или инфекции, особе..
d.delchev 0 7
Медикаментозният дерматит е вид кожно раздразнение или възпаление, което възниква в отговор на приема на определени лекарства. Това заболяване може да засегне всеки, независимо от възрастта и пола, и често води до неприятни симптоми като зачервяване, сърбеж и обрив. Основни причини за лекарствен де..
d.delchev 0 16
Съвременните технологии и иновации в областта на дерматологията постоянно предлагат нови методи за поддържане на здравето и младостта на кожата. Една от тези техники, която заслужава специално внимание, е йонофорезата. Този метод на лечение и грижа за кожата се използва все повече поради многобройни..
d.delchev 0 18
Какво е витилиго? Витилигото е дерматологично заболяване, характеризиращо се с появата на бели петна по кожата, което е резултат от спиране на функцията на клетките, отговорни за производството на меланин - пигментът, който определя цвета на кожата, косата и очите ни. Болестта се развива и промен..
d.delchev 0 16
Лавандулата, често наричана „синьо злато“, е едно от най-ценените растения в ароматерапията и козметиката. Известна със своите успокояващи и лечебни свойства, лавандулата предлага множество ползи за кожата, което я прави незаменим помощник за поддържане на здрав и сияен тен. Основни ползи от използ..
d.delchev 0 22
Атопичният дерматит при децата е предизвикателство както за децата, така и за техните родители. Това възпалително, сърбящо и хронично заболяване може значително да повлияе на ежедневните дейности и качеството на живот на засегнатите. Разбирането на същнотта ѝ, както и намирането на ефективни методи ..
d.delchev 0 17
Прекомерното изпотяване е състояние, което може драстично да повлияе на ежедневния живот и самочувствието на човека. Тази медицинска диагноза се характеризира с прекомерно и неконтролирано изпотяване на различни части на тялото, главно ръцете, краката и подмишниците. Прекомерното изпотяване може да ..
d.delchev 0 14
Подмладяване и стягане на кожата: естествени методи за възстановяване на младостта Красивата и стегната кожа е символ на младост и здраве. С напредване на възрастта кожата губи еластичност, a това води до бръчки и отпусната кожа. В тази статия ще разгледаме ефективни природни методи и продукти за п..
d.delchev 0 18
Преди да започнете да се борите с нежеланите отоци под очите, не забравяйте да разберете причината за появата им. Торбичките под очите или тъмните кръгове са често срещано кожно заболяване. Те се причиняват от натрупване на мазнини в областта на долния клепач, където кожата е много тънка. Основни п..
d.delchev 0 18
Чувствителната кожа, склонна към алергии, изисква не само обикновена грижа, но и специализиран подход, който балансира и възстановява естествената й защита. В тази статия ще разгледаме как правилно да подхождаме към грижата за алергичната кожа, кои са естествените съставки, доказали своята ефективно..
d.delchev 0 18
Хормонални нарушения - причина за акне Акнето може да бъде постоянен проблем, който за много хора нарушава както тяхното самочувствие, така и ежедневието им. Въпреки че много фактори допринасят за появата му, един от тях се откроява със значителна сила - хормоналният дисбаланс. Разбирането на връзк..
d.delchev 0 18
Лазерният рисърфесинг е модерно естетично дерматологично лечение, насочено към връщане на младостта и свежестта на кожата. Този метод се използва широко за лечение на различни проблеми, свързани със стареенето и текстурата на кожата. Как работи лазерното възстановяване на повърхностния слой на кожа..
Показани 1 от 12 | 145 (13 Страници)