Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Историята на Salcura

Salcura Natural Skin Therapy разработва високоефективни и натурални продукти за всеки, който страда от алергични кожни състояния (алергии по кожата). Първоначално разработена от д-р Мартин Шиле, биомедицински учен, серията продукти на Salcura помага на хората в грижата за кожата вече повече от 10 години. Ние вярваме в принципите на хомеостазата - способността на кожата да се самолекува благодарение на осигурените ѝ хранителни вещества. Ето защо ние добавяме към нашите продукти различни природни масла и екстракти, за да гарантираме, че кожата Ви получава възможно най-много хранителни вещества, за да се справи сама.  

В допълнение към голямото разнообразие от естествени съставки, ние поставихме също началото на използването на колоидни разтвори в нашите продукти. Телесните течности (като кръв и пот) имат колоиден характер. Имитирайки това с нашите спрейове, биологичната наличност на хранителните вещества се усвоява по-лесно от организма и следователно е по-ефективна.

При създаването на продуктите си се опитваме да избягваме всякаква синтетика, която се определя като неподходяща за чувствителната кожа. Освен това нашите продукти са дерматологично тествани, което ги прави подходящи за употреба върху силно чувствителна кожа.

Ние сме Вашето дългосрочно и устойчиво решение за здрава и балансирана кожа.

Всички продукти с марката Salcura са произведени във Великобритания.