Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Бебешка & Детска Кожа

Бебешка & Детска Кожа

Нашият съвет

Кожата при децата е с 30% по-тънка от тази на възрастните, което я прави много по-чувствителна и по-податлива на дразнене. Проблемите с дисбаланса на кожата, като суха и сърбяща кожа, се увеличават значително, а химикалите в средствата за грижа за кожата могат значително да усложнят ситуацията. Други фактори, които могат да влошат състоянието на чувствителната кожа на Вашето бебе, са диетите, синтетичните сапуни и перилните препарати, алергените от въздуха, като прахови акари и полени, или дрехи, които могат да раздразнят кожата, като синтетика и вълна. Причината може да е всякаква и си струва да се опитате да разберете какво точно дразни кожата, намирането на решение често не е едностранно. Естествено, ние горещо Ви препоръчваме да използвате натурална и целенасочена грижа за кожата, каквато е нашата серия Bioskin Junior, предназначена специално за суха, сърбяща и чувствителна кожа.

Въпреки това, освен да използвате добри средства за грижа за кожата, също е добре да обърнете внимание на хранителния режим на детето си, да избягвате да му давате определени храни или може би да добавите определени групи храни или добавки, така че имунната му система да укрепне възможно най-много. И накрая, някои малки промени, като например да го къпете в по-малко гореща вода, защото водата може да бъде голям фактор за дехидратация, да поддържате ноктите му къси, за да избегнете нараняване на кожата и одраскване, и се уверявайте, че пие достатъчно вода, за да може кожата му да остава добре хидратирана отвътре!

Bioskin Junior Измиващ гел за Лице и Тяло за Деца и Бебета 200 мл Bioskin Junior Измиващ гел за Лице и Тяло за Деца и Бебета 200 мл
Ново Безплатна доставка
Brand: Salcura Model: Bioskin Face & Body Wash 200ml
Богато на хранителни вещества измиване Нашият продукт Bioskin Junior Wash за лице и тяло е специално разработен за най-малките, които имат суха и чувствителна кожа. Един много добър продукт за измиване на лице и тяло, който ще хидратира, подхрани и облекчи силно сухата кожа при душ или къпане. Ос..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
+ в кошницата
Bioskin Junior Мляко за Баня за Деца и Бебета 200 мл
Ново Безплатна доставка
Brand: Salcura Model: Bioskin Junior Bath Milk 200ml
НЕ СЕ ХЛЪЗГА И ЩАДИ КОЖАТА Нашето мляко за баня за Деца и Бебета Bioskin Junior е специално разработено за най-малките с много суха и чувствителна кожа. Това натурално, нехлъзгащо мляко за баня ще хидратира и подхрани силно сухата кожа при къпане. Особено за децата с чувствителна кожа, къпан..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
+ в кошницата
Bioskin Junior Овлажняващ Крем 50 мл + Хидратиратиращ Спрей за Деца и Бебета 100 мл
Ново Безплатна доставка
Brand: Salcura Model: Bioskin Junior Daily Nourishing Spray + Outbreak Rescue Cream
Bioskin Junior Хидратиратиращ Спрей за Деца и Бебета - ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ВАШИЯ МАЛЧУГАН! Нашата спечелила награда серия Bioskin Junior е била спасение за много родители с бебета и деца, страдащи от екстремна сухота. Фината течност от Хидратиращия спрей поп..
64.80 лв.
Без данък:64.80 лв.
+ в кошницата
Bioskin Junior Овлажняващ Крем за Деца и Бебета 50 мл Bioskin Junior Овлажняващ Крем за Деца и Бебета 50 мл
Ново Безплатна доставка
Brand: Salcura Model: Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 50ml
ИНТЕНЗИВЕН, НАТУРАЛЕН, СПАСЯВАЩ КРЕМ Нашият уникален, многократно награждаван Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream е предназначен за най-малките, чиято кожа се нуждае от малко повече защита и хидратация. Нашият Овлажняващ Крем за Деца и Бебета ще успокои и облекчи сухата, сърб..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
+ в кошницата
Bioskin Junior Хидратиратиращ Спрей за Деца и Бебета 100 мл Bioskin Junior Хидратиратиращ Спрей за Деца и Бебета 100 мл
Ново Безплатна доставка
Brand: Salcura Model: Bioskin Junior Daily Nourishing Spray 100ml
ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ВАШИЯ МАЛЧУГАН Нашата спечелила награда серия Bioskin Junior е била спасение за много родители с бебета и деца, страдащи от екстремна сухота. Фината течност от Хидратиращия спрей попива дълбоко в кожата и я подхранва с всички хранителни в..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
+ в кошницата
Bioskin Junior Шампоан за Деца и Бебета 200 мл Bioskin Junior Шампоан за Деца и Бебета 200 мл
Ново Безплатна доставка
Brand: Salcura Model: Bioskin Junior Shampoo 200ml
НЕЖЕН, НАТУРАЛЕН ШАМПОАН Нашият Bioskin Junior Шампоан за Деца и Бебета е специално разработен за най-малките ни клиенти, които са предразположени към суха и чувствителна кожа. Този натурален непенещ се шампоан ще хидратира, подхрани и подсили сухата коса и скалпа при къпане. Специално за де..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
+ в кошницата
Bioskin Junior Овлажняващ Крем за Деца и Бебета 3 мл - Тестер Bioskin Junior Овлажняващ Крем за Деца и Бебета 3 мл - Тестер
Ново
Brand: Salcura Model: Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream 3ml
ИНТЕНЗИВЕН, НАТУРАЛЕН, СПАСЯВАЩ КРЕМ Нашият уникален, многократно награждаван Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream е предназначен за най-малките, чиято кожа се нуждае от малко повече защита и хидратация. Нашият Овлажняващ Крем за Деца и Бебета ще успокои и облекчи сухата, сърб..
1.50 лв.
Без данък:1.50 лв.
+ в кошницата
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

КАКВО ДРУГИТЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ?

Въпрос: Безопасна ли е топида при бременност?

О: Никога не сме получавали отрицателни отзиви при използването на нашите продукти по време на бременност. Ако обаче знаете, че имат непоносимост или алергия към някоя от (естествените) съставки в нашите продукти, винаги препоръчваме първо да се консултирате с личния си лекар.

Въпрос: Какво кара моята интимна зона да се чувства дисбалансирана

О: Чувството за сърбеж или неудобство е много често и естествено явление, това е само вашата имунна система. Слабата имунна система вследствие на стрес, колебания на хормоните или много други неща могат да бъдат причините за всякакъв вид дисбаланси, също и в интимните ни области.

Въпрос: Ще изчезне ли завинаги неприятният сърбеж?

О: С нашия продукт Topida се стремим да ви помогнем да постигнете по-здрава и балансирана интимна зона. Симптомите като сърбеж трябва да отшумят. Въпреки това, тъй като имунна Ви система може да отслабне, сърбежът може да се появи отново. Просто осигурете на кожата си здравословните хранителни вещества, които Topida предоставя и ще си върнете здравословния баланс.