Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

30-дневна гаранция

Подобрете състоянието си за 30 дни или Ви връщаме парите!

Много хора са ни казвали, че са купували много различни продукти и са били разочаровани от повечето, които са опитали. Ние от Salcura разбираме, че това може да не е първият път, когато опитвате нещо различно от традиционното лечение.

Ние искаме да дадете шанс на Salcura, като Ви предлагаме 30-дневна гаранция за възстановяване на парични средства до 30 дни от датата на получаване на вашата поръчка.

Ние Ви молим все пак да дадете истински шанс на продуктите ни. Когато става дума за проблеми с кожата, рядко има резултати още на следващия ден, независимо колко много искаме да Ви помогнем на мига. Особено ако кожата Ви е била раздразнена известно време, може да отнеме по-дълго, затова Ви съветваме да използвате нашите продукти най-малко един жизнен цикъл на кожата, което се равнява на 28 дни. Така че, следвайки инструкциите, които прилагаме към продуктите си, проявете търпение и бъдете упорити!

Как работи гаранцията за възстановяване на суми?

Ако наистина сте дали на продуктите ни шанс и все пак не усещате разлика в кожата си, молим, свържете се с нас чрез формата за контакти в сайта ни Salcurabg.com или ни позвънете на телефон 0887 728 800.

Върнете ни продукта (продуктите) и ние ще Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него (тях) при поръчка, като приспаднем фиксирана такса от 10 лв. за разходите по пакетирането и изпращането на продуктите към Вас. Също така разходите по доставка за връщането на продукта до нашия офис ще са за Ваша сметка. Имайте предвид, че парични средства се възстановяват само по банков път, така че ще очакваме от Вас да ни предоставите по електронна поща или писмено номер на банкова сметка, BIC номер на банката и име на титуляр.

30-дневната гаранция е валидна само при покупки от онлайн магазина ни www.salcurabg.com и не важи за продукти, закупени от физически магазин или търговската мрежа. Продуктите следва да бъдат върнати до 30 дни от датата на получаване на поръчката. Не се възстановяват суми за продукти, върнати след 30-тия ден от получаване на поръчката.

Ако сте закупили продукт (продукти) от нашия сайт www.salcurabg.com, молим да ни напишете номера на поръчката си и да ни изпратите продукта обратно. Адресът, на който трябва да изпратите продукта (продуктите), е:

Биомол БГ ЕООД, Гр. Пловдив, П.К. 4000, ул. „Доктор Владо“ №24, тел. 0887 728 800.

 

Когато получим продукта (продуктите), ще задействаме процеса по възстановяване на сумата. Възстановяването на парични средства се извършва до 14 дни след получаването на продуктите в нашия офис.

Ако имате допълнителни въпроси, молим, не се колебайте да се свържете с нас.