Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Новини и събития RSS Feed

i.georgieva 0 1214
Всички знаем, че пътуването към любовта към себе си може да бъде каменист път, особено през летните месеци. Кожни състояния като екзема, псориазис или акне могат да накарат някои хора да се чувстват неудобно относно външния вид на кожата си или да се притесняват да се обличат според времето. И така,..
i.georgieva 0 1090
Ако мислите, че акнето засяга само тийнейджъри и че ще го преодолеете, когато достигнете зряла възраст, можем да Ви уверим, че това абсолютно не е така. За толкова много хора акнето продължава и до зряла възраст и може да се влоши много повече през летните месеци. Обичаме слънцето, морето и топлина..
i.georgieva 0 743
Мазната кожа може да бъде причинена от генетика, метеорологични условия, стрес, хормони и прекалено често измиване или измиване с груб почистващ продукт, който отстранява мазнините от кожата - което кара мастните жлези да увеличат производството на масло. Независимо защо кожата Ви е мазна, с програм..
p.arabadjieva 0 1717
Понякога справянето с проблемите на кожата може да бъде предизвикателство, а справянето с комбинацията от кожни неразположения и депресия може да сломи и най-положително настроения човек.Проблемите с кожата, както и депресията, могат да накарат хората да се чувстват тъжни, тревожни, раздразнителни и..
p.arabadjieva 0 1998
Екземата е термин за група състояния, които правят кожата Ви възпалена и/или раздразнена. Най-често срещаният тип е атопичен дерматит или атопична екзема. „Атопик“ се отнася до склонността на човек да получи алергични състояния като астма и сенна хрема.Екземата засяга около 10% до 20% от бебетата и ..
p.arabadjieva 0 1224
Намирането на бели люспи в косата е невероятно често срещан проблем, но много хора не осъзнават какво може да доведе до това състояние.Какво причинява появата на пърхот?Пърхотът е състояние, при което скалпът започва да сърби и да се лющи, оставяйки Ви с бели парченца в косата и възпален скалп. Леки..
p.arabadjieva 0 3168
Псориазисът на скалпа е често срещано медицинско състояние, което води до натрупване на допълнителни клетки по повърхността на кожата на главата. Това може да доведе до подути, червеникаво-сребристи петна по скалпа, лицето и шията. Тези кожни петна често са сухи, сърбящи и болезнени.Псориазисът на с..
p.arabadjieva 0 1299
Омега-3-6-9 мастни киселини са различни и важни диетични мазнини. Интересното е, че всяка от тях има редица ползи за здравето на Вашето тяло. Важно е обаче да постигнете правилния баланс на омега 3, омега 6 и омега 9 мастни киселини в диетата си, защото дисбалансът може да допринесе за редица хронич..
p.arabadjieva 0 1083
Повечето хора развиват до известна степен акне - най-често срещаното състояние на кожата, засягащо предимно тийнейджърите, подложени на хормонални промени.Акнето може да бъде леко (малко, по няколко пъпки), умерено (възпалителни папули) или тежко (възли и кисти). Третирането зависи от тежестта на съ..
i.atanasova 0 1418
Природният микроб Malassezia Globosa се намира по скалпа на всеки човек. Преведено от английски - Malassezia е род гъбички. Маласезия се среща естествено върху кожните повърхности на много животни, включително и при хората. При случайни инфекции някои видове могат да причинят хипопигментация или хип..
i.atanasova 0 22774
Екземата обикновено причинява възпаления, сърбеж и зачервяване на кожата на човек. Има няколко различни видове екзема, включително атопична екзема, контактен дерматит и дискоидна екзема (Нумуларна екзема).Екземата е често срещано състояние на кожата, което засяга над 30 милиона души само в Съединени..
i.atanasova 0 9579
Много хора смятат, че сухият, сърбящ скалп и косопадът са свързани и може да са отчасти прави, защото имат връзка. Сухият скалп понякога води до чуплива и суха коса с тенденция към падане или накъсване, но това не е от най-срещаните причини за косопад. Сърбящият скалп или косопадът могат да са причи..
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)