В нашите продукти използваме етерично масло от лайка (Anthemis nobilis oil). Тези бели цветчета се срещат в Европа и Азия. Смята се, че имат противовъзпалителни и лечебни свойства, които помагат за успокояване на кожата и облекчаване на зачервяването.

Етеричното масло от лайка, с научното наименование Anthemis nobilis oil, е известно със своите благотворни свойства за кожата. Този натурален екстракт се добива от белите цветчета на лайката, която се среща в региони като Европа и Азия. От дълги години лайката е ценена за своите противовъзпалителни и лечебни качества.

Противовъзпалителните свойства на маслото от лайка го правят идеален избор за грижа за кожата. То може да помогне при различни видове кожни раздразнения и възпалителни процеси, като успокоява и подпомага възстановяването на кожата.

Освен това, маслото от лайка е известно със способността си да облекчава зачервяванията на кожата. Този природен продукт може да помогне при проблеми като зачервявания, обриви и чувствителност на кожата, оставяйки я по-спокойна и комфортна.

Включете етеричното масло от лайка в грижата си за кожата и се наслаждавайте на всички благотворни свойства, които то може да предложи. Този натурален състав е идеален за успокояване на кожата и облекчаване на раздразненията, като предоставя здрав и ухайващ вид на вашата кожа.