Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Съставки RSS Feed

В Salcura вярваме в силата на естествените съставки, за да помогнем на кожата ви. Подхранващ го етерични масла и екстракти, пълни с витамини, минерали и други хранителни вещества, кожата ви ще стане по-силна и в крайна сметка по-здрави.

Всяка синтетика, която можем да използваме, за да гарантираме, че нашите формулировки се придържат към всякакви правила, е избрана за тяхната нежна и приятелска кожа на природата.

Ние непрекъснато работим с екип от учени, за да гарантираме, че създаваме най-добрите и най-ефективните формулировки за вашата кожа.

Искате ли повече информация за съставките? Не забравяйте да се свържете с нас.

0 673
Знаете ли, че мащерката (Thymus vulgaris) е една от най-здравословните билки в света? Разбира се, всички я познаваме от вкусните и ароматни ястия, но знаем ли, че може да е много полезна за кожата? От векове мащерката е ключова билка не само в кухнята, но и в грижата за кожата. Въпреки че смятаме, ч..
0 766
Маслото от манука (Leptospermum scoparium branch/leaf oil) се използва от векове от новозеландските маори заради неговите антимикробни и антибактериални свойства. Тази чудесна съставка се използва за ограничаване дразненето на кожата и спомага за елиминиране на бактериите и възпалението. Маслото от..
0 660
Солта от Мъртво море (Maris Sal) се използва от много години за лечение на различни състояния на кожата заради високото си съдържание на минерали (общо 21!). Всички те се комбинират за успокояване и почистване на кожата, като в същото време насърчават заздравяването и балансирането на влагата в нея...
0 727
Маслото от копър (Foeniculum vulgare) е възхвалявано от римляните и египтяните заради неговата медицинска, духовна и емоционална подкрепа, но етеричното масло от копър се използва и в продукти за грижа за кожата поради своите противовъзпалителни свойства и способността му да успокоява кожата. Масло..
0 703
Маслото от канела (Cinnamomum Zeylanicum) е широко известно в кулинарията, но поради своите антисептични и естествени болкоуспокояващи свойства се използва и в грижата за кожата. Освен това е естествено противовъзпалително средство. Освен този кулинарен аспект, маслото от канела разкрива и други ва..
0 684
Маслото от нероли (Citrus aurantium amara flower oil) има прекрасен аромат, който не може да не повдигне настроението Ви. Познато е още със своите антибактериални и антисептични свойства. Маслото от Нероли е идеално за мазна и склонна към акне кожа. Маслото от нероли, с известното научно име Citrus..
0 641
Маслото от шипка е с високо съдържание на незаменими мастни киселини, които успокояват и облекчават сухата и сърбяща кожа. То е дълбоко хидратиращо и с лека текстура. Маслото от шипка е изключително ценен продукт за грижа за кожата, със завидно високо съдържание на незаменими мастни киселини. Тази ..
0 912
Природният зеолит се образува, когато вулканичните скали и пепелни слоеве реагират с алкални подземни води, и се използва в грижата за кожата за свързване и елиминиране на кожните токсини. Чудесен е за ежедневно почистване на замърсяванията по кожата. Природният зеолит е един от природните съюзници..
0 654
Маслото от пшеничен зародиш (Triticum Vulgare Germ Oil) е богато на витамини А, D, Е и Омега-6 мастни киселини. Тази комбинация от полезни вещества успокоява раздразнената и напукана кожа и помага при възпаления, причинени от различни кожни състояния. Това естествено хидратиращо средство е задължите..
0 672
Маслото от Тамян (Boswellia carteri gum extract) се добива от смолата на дървото Olibanum. Маслото се използва заради своите противовъзпалителни свойства, а освен това има свойството да насърчава регенерацията на здрави кожни клетки. То е перфектно за насърчаване на здравето на скалпа и облекчава не..
0 759
В нашите продукти използваме етерично масло от лайка (Anthemis nobilis oil). Тези бели цветчета се срещат в Европа и Азия. Смята се, че имат противовъзпалителни и лечебни свойства, които помагат за успокояване на кожата и облекчаване на зачервяването. Етеричното масло от лайка, с научното наименова..
0 994
Маслото от семена от виолетово растение ехиум (Echium Plantagineum Seed Oil) е богато на мастни киселини, които го правят изключително хидратиращо. Известно е, че подпомага защитната бариера на кожата и също така спомага за изглаждането и заздравяването ѝ. Маслото от семена на виолетово растение е..
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)