Menu
Menu
Your Cart
Tози сайт използва бисквитки.

Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей 11 мл - Тестер

Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей 11 мл - Тестер
Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей 11 мл - Тестер
Ново
Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей 11 мл - Тестер
Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей 11 мл - Тестер
Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей 11 мл - Тестер


3.90 лв.
Без данък: 3.90 лв.
  • Налистност: В наличност
  • Brand: Salcura
  • Model: Bioskin DermaSpray Intensive 11 ml Sample
  • SKU: SCR-34240

ДЪЛБОКА ХИДРАТАЦИЯ И ГРИЖА

Bioskin Dermaspray подхранва кожата в дълбочина и подпомага хомеостазата.От години нашият продукт Bioskin Дермаспрей Интезив - Хидратиращ Спрей е спасение за всеки с много суха и сърбяща кожа. Фината течност на Спрея попива дълбоко в кожата, подхранвайки я с всичко необходимо, за да стане тя по-здрава и стегната. Продуктът под формата на спрей е лесен за употреба, тъй като не е мазен и няма нужда да се втрива. Може да се прилага и върху по-големи части от тялото или дори върху по-труднодостъпни места като сърбящ скалп.

Bioskin Dermaspray Intensive е дерматологично тестван и е много подходящ за сухата кожа. Подходящ е и за всеки, който е предразположен към екзема, псориазис, дерматит или всякакви други кожни алергии

Bioskin DermaSpray "Intensive" първоначално е разработен преди повече от 10 години с убеждението, че кожата може да преодолее всички проблеми, когато получава правилните хранителни вещества и грижи.

Нашият спрей съдържа разнообразие от натурални масла, които помагат на кожата да стане по-силна и по-здрава. Спреят на Salcura съдържа морски зърнастец, богат на Омега мастни киселини, лавандула за успокояване на кожата и шафран, който има антиоксидантно действие.

Как работи спреят?

Bioskin ДермаСпрей и Bioskin ДермаСерум подхранват кожата в дълбочина, а Bioskin Зеодерм я възстановява на повърхността.Фината течност на колоидния спрей попива в кожата и се абсорбира много по-добре от който и да е било друг крем за лице. Тъй като кожата се обновява на всеки 28 дни, можем да ѝ помогнем отново да образува епителните клетки много по-рано в жизнения им цикъл, което ще ги направи много по-силни, когато достигнат повърхността. Кожата Ви ще бъде по-способна да се справи с всички симптоми, свързани със сърбяща и много суха кожа.

Нашият Bioskin Дермаспрей е подходящ и за тези, чиято кожа е предразположена към екземи, псориазис, дерматит, розацея и др.

Повечето хора ще изпитат моментално усещане за охлаждане, като сърбежът ще намалее почти мигновено. Значителното подобрение на здравето на кожата може да отнеме малко повече време, тъй като в някои случаи кожата се нуждае от време, за да се пречисти и да възстанови силата си. Всеки човек е уникален и всяка кожа е различна!

Препоръчваме да използвате Bioskin Dermaspray Intensive в комбинация с нашия Bioskin Зеодерм - възстановяващ овлажняващ крем за максимални резултати. Използвайте Bioskin Дермаспрей за ежедневна поддръжка и интензивна грижа, а Bioskin Zeoderm използвайте, след като сте напръскали от спрея и формулата е попила в кожата, на онези части на тялото, които се нуждаят от допълнителна подкрепа и грижи, като лактите, коленете и други области, предразположени към изсушаване на кожата.

Този продукт е дерматологично тестван със статус "отличен".

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър
Captcha