Menu
Your Cart

Salcura ти дава възможност да опиташ!

Защото ние вярваме в това, което правим!


Опитай сега и се убеди в ефективността на нашите продукти за проблемна кожа!


Само сега ти предлагаме възможност да се възползваш от два безплатни тестера Bioskin Zeoderm, Bioskin DermaSpray Intensive, Bioskin Dermaserum, Antiac Daily Face Wash, Antiac Activ Liquid Spray или Bioskin Junior Outbreak Rescue Cream или от 30-дневната гаранция на избрани от теб продукти и да видиш ефекта само след няколко дни.

Защо правим това?


Нашите натурални продукти за проблемна кожа са на българския пазар отдавна. Не беше изненадващо за нас, че отзивите от хората, които избраха нашия бранд, са само положителни. Затова днес ние сме здраво стъпили на пазара в България и удовлетворяваме нуждите на своите клиенти по най-добрия начин – предлагаме им естествена грижа за кожата при проблеми, с които се борят постоянно.


Не, не просто грижа, предлагаме им решение и те го знаят! Но може би ти не знаеш…

Salcura Natural Skin Therapy вярва в силата на природата, в силата на собствените възможности на кожата да се самовъзстановява. Но което е по-важното, Salcura доказва с всеки ден, че е възможно да се погрижим за особеностите на своята кожа по един естествен начин – с растителните екстракти и масла, които избрахме да включим в своите натурални продукти. Доказваме на всеки, който избира Salcura, че решение има, и то дълготрайно!

Нашето желание, нашата цел е да предложим решение и на теб

С продуктите Salcura вече е възможно по един съвсем естествен начин да се повлияят такива състояния като:
  • Екзема
  • Псориазис
  • Атопична кожа
  • Дерматит
  • Акне
  • Суха кожа
  • Мазна кожа
  • Зачервена и възпалена кожа
  • Розацея
И не само! Всяка съставка, тъй като е природна, натурална, естествена, има онова вълшебно свойство да подмладява кожата, да изравнява тена и да те кара просто да се „чувстваш добре в кожата си“!

Ние сме в унисон с природата

Природата ни е „измислила“ така – да си самопомагаме, няма как да спорим с нея. Можем само да я подкрепим. Salcura избра този път и вървим успешно по него. Присъедини се към нас и ти! Възползвай се от възможността да опиташ и да се убедиш в силата на естественото с два безплатни тестера или избери продукт за своята кожа, който върви с 30-дневна гаранция – ако не оправдаем очакванията ти в рамките на 30 дни, ние ще възстановим почти цялата сума, която си заплатил (Едва ли ще се наложи :-) )!

Поръчка на тестери

Captcha

КОЕ ПРАВИ SALCURA РАЗЛИЧНИ?

Силата на натуралните съставки

Основните съставки в нашите продукти са 100% натурални - базирани на доказано ефективни съставки.

Новатори в използването на колоидни решения

Имитирайки естествените телесни течности, ние успяваме да подхраним кожата със здравословните витамини и минерали, от които тя се нуждае, по-лесно и много по-бързо.

Вярваме в хомеостазата

Кожата ни има способността да се грижи за себе си, стига да ѝ бъдат осигурени правилните хранителни вещества и грижи.

Какво мислят за нас?

Имаме над 400 отзива в TrustPilot (Международна огранизация за събиране на релевантни мнения) от изключително доволни клиенти.

   

Tози сайт използва бисквитки.