Menu
Your Cart

Bioskin Дезинфектант за Ръце 50 мл

През последните няколко седмици ни питаха многократно дали можем да произведем естествен, щадящ кожата дезинфектант. За съжаление е много трудно/почти невъзможно да се произведе дезинфектант за ръце, който ефективно убива бактериите, без да се използва някаква форма на алкохол - съставка, която обикновено не използваме, тъй като може да изсуши кожата (с изключение на всички онези мастни алкохоли, разбира се!). Следователно ние работихме много усилено с нашия екип, за да опитаме да създадем Дезинфектант за ръце за всички Вас, които се борите с изключително сухи ръце.

Bioskin Дезинфектант за ръце е специално предназначен за суха кожа на ръцете, възстановява, вместо да уврежда кожата, както е при повечето дезинфекциращи продукти.Нашият уникален Дезинфектант за ръце съдържа също масла от лавандула и чаено дърво, които, както всички знаете, са прекрасни естествени съставки за дехидратираната кожа. Моля, имайте предвид обаче, че нашият Дезинфектант за ръце съдържа етилов алкохол, за да гарантира, че убива бактериите, така че ако имате нарушения по кожата - моля, внимавайте да не Ви боли твърде много (и използвайте продуктите Zeoderm, за да помогнете на ръцете си със сухотата!).

Ние работихме неуморно с нашия производствен екип, за да изкараме този продукт на пазара възможно най-бързо. Нашата цел е да стартираме доставката на първата партида Дезинфектант за ръце в края на следващата седмица - от 27 март. Моля, следете ни, докато се опитваме да доставим продуктите възможно най-скоро. Вече можете да започнете да правите поръчките си, така че ние ще можем да Ви доставим Дезинфектант за ръце в секундата, в която влезе в нашия склад.

Ако междувременно търсите най-добрите продукти за миене на ръцете, можете да се доверите на Bioskin Измиващгел за тяло, който също е много подходящ за чувствителна кожа на ръцете.

Продуктът е уникална комбинация от

Tози сайт използва бисквитки.