Маслото от билката лимонена трева (Cymbopogon Flexuosus Herb Oil) се извлича от изсушена лимонена трева и е известно със своите противогъбични, антисептични и противовъзпалителни свойства. Може да помогне за укрепване на кожната тъкан и също така редовно се използва като средство за защита срещу насекоми. И ухае страхотно!

Маслото от билката лимонена трева (Cymbopogon Flexuosus Herb Oil) се извлича от изсушена лимонена трева и се отличава със своите множество полезни свойства. Този състав е известен с противогъбичните, антисептични и противовъзпалителни свойства, които го правят ценен в грижата за кожата.

Маслото от лимонена трева може да помогне за укрепване на кожната тъкан и поддържане на кожата здрава. То също така се използва редовно като ефективно средство за защита срещу насекоми, което го прави подходящ избор за хора, които прекарват време на открито.

Не на последно място, маслото от лимонена трева има приятен аромат, който придава допълнително удоволствие при неговото използване в продукти за грижа за кожата и ароматерапията.